lauantai 10. toukokuuta 2014

Vastauksia 11 asiaa ja kysymystä -haasteeseen

Kirjasähkökäyrä -blogin Mai haastoi minut 11-haasteeseen, jossa kerrotaan 11 asiaa itsestä, vastataan yhtä moneen kysymykseen, keksitään 11 kysymystä seuraavalle vastaajalle ja vielä haastetaan 11 bloggaria vastaamaan haasteeseen. Kiitos haasteesta, Mai!

Tässä vielä säännöt kokonaisuudessaan:
1. Jokaisen haastetun pitään kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Haaste tulee laittaa eteenpäin 11 bloggaajalle, joilla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun tulee kertoa, kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.


11 asiaa minusta
1. Ensimmäinen paljastus on sopivan ajankohtainen, kun ottaa huomioon, että tunnin kuluttua alkaa Euroviisujen finaalilähetys. Olen pohjimmiltani melkoinen Euroviisufani, katson aina esikatselut, joissa asiantuntijat arvioivat kappaleita, semifinaalit ja tietysti itse finaalin.

2. Ensimmäinen kohdan takia olen myös jonkinlainen kummastuksen aihe lähipiirissäni ja olen kuullut moneen kertaan ihmettelyjä siitä, miten viitsin intoilla mokomien hoilotusten takia.

3. Olen oikeakätinen, enkä tiedä miten tulisin toimeen, jos minun täytyisi selviytyä esimerkiksi kirjoittamisesta vasemmalla kädellä.

4. Kirjoitan itselleni listoja siitä, mitä kaikkea pitäisi saada tehdyksi päivän aikana...

5. ...ja saan mielihyvää siitä, kun voin ruksia yli tehtyjä kohtia.

6. Kohtiin 4 ja 5 liittyen, toisaalta en stressaannu siitä, jos joitakin listan kohtia jää tekemättä.

7. Seuraan Lemmen viemää -sarjaa sen syyn varjolla, että ylläpidän saksan kuullunymmärrystaitoja. Todellisuudessa olen myös aika koukussa sarjaan.

8. Olen toivoton huolehtimaan kasveista. Tästä sain taas muistutuksen, kun pääsiäisnarsisseille kävi huonosti.

9. Minulla on vieläkin rairuohoa kasvamassa ikkunalaudalla ja se voi ihan hyvin, joten onneksi edes sen kanssa olen onnistunut. :)

10. Suosikkipelini on sanaselityspeli Alias.

11. Joskus menen ihan lukkoon haastekysymyksiin vastatessa ja saatan miettiä hyvinkin pitkään vastausta sinänsä helppoon kysymykseen.


Vastaukset Main kysymyksiin:
1. Lempielokuvasi ja miksi se on niin ihana?
- Yhtä elokuvaa en todella vaikea valita, mutta jos haluan katsoa mukavaa hömppää, niin valitsen Bridget Jonesit.

2. Lempivuodenaikasi ja tietysti selostus tykkäämiselle.
- Syksy, koska sitä pidetään jotenkin melankolisena ja minuun tuo melankolia vetoaa.

3. Minne matkustaisit, jos se olisi nyt mahdollista?
- Olisin matkannut täksi viikonlopuksi Kööpenhaminaan viisuja seuraamaan.

4. Mitä kirjoja ottaisit matkalukemiseksi?
- Mahdollisimman kevyitä, jotta matkalaukusta ei tulisi liian painava. Esimerkiksi Muumikirjoja.

5. Onko sinulla lemmikkieläin? Kerro lemmikkieläimesi jostakin tempauksesta.
- On koira. Silloin kun se oli pentu, sillä oli tapana herättää minut hyppäämällä ensin sänkyyni ja sitten vielä vatsani päälle. Huusin muutamaan kertaan niin äkäisesti, että neiti ilmeisesti säikähdyksissään muutti herätystäni vähemmän kivuliaaksi.

6. Oletko mukana vapaaehtoistoiminnassa? Missä haluaisit olla mukana?
- Olen partiossa.

7. Järvi vai meri? Kerro lähemmin.
- Meri. Asun meren lähellä ja sen lisäksi vietän kesäisin aikaa saaristossa.

8. Kuinka moneen kirjahaasteeseen osallistut tänä vuonna ja mitkä ne ovat? Joko olet aloittanut haasteisiin lukemisen?
- Osallistun kolmeen haasteeseen, jotka ovat Vive la France, Lukuiloa Perhoslaaksossa ja Italialainen ateria eli pasto italiano. Olen aloittanut lukemisen ja vieläpä lukenut kaikkiin haasteisiin yhden kirjan.

9. Mitä kotityötä inhoat ja miksi?
- Imuroimista. Koen sen raskaaksi hommaksi ja mieluummin lakaisisin.

10. Mitä tekisit, jos et lukisi koskaan kirjoja?
- Vaikea sanoa, koska lukeminen on todella iso osa elämääni. Kirjoittelen jonkin verran itse tarinoita, joten luultavasti käyttäisin enemmän aikaa niihin, jos en lukisi kirjoja.

11. Taikasauva siirtyi sinulle ja voit toivoa yhden toivomuksen, joka on ?
- Rauhaa ihmisten välille.

Pahoittelen laiskuuttani, mutta en laita tällä kertaa haastetta eteenpäin. Tämä haaste on todennäköisesti kiertänyt jo monen blogin kautta, joten ei taida olla enää mieltä laittaa tätä eteenpäin. Kiitos vielä haasteesta Maille! Ja nyt siirryn odottamaan, kuinka Euroviisuissa käy. Jännittävää viisuiltaa kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. Minunkin täytyy saada katsoa Euroviisut joka vuosi! Tuntuu, että taso on parantunut vuosi vuodelta, mutta seassa on kyllä yhä niitä kummallisia kappaleita, joille ei voi kuin pyöritellä silmiään :D Mutta siinäpä onkin juuri viisujen suola. Tänä vuonna suosikkejani ovat ainakin Suomi, Itävalta, Hollanti, Islanti ja Italia. Ruotsille ennustan hyvää menestystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että on muitakin Euroviisufaneja! Samaa mieltä, viisujen suola on juuri kappaleiden kirjossa. On niitä pöhköjä "vitsilauluja" ja vakavasti otettavampia kappaleita. Minäkin tykkäsin Hollannista ja Italiasta ja Ruotsi sai taas (tavalliseen tapaan :D) hyvät pisteet.

   Poista
 2. Oooh, täällä myös Euroviisufani! Ihan parhautta, vaikka mukana on (tietenkin) aina niitä "mitä hitsiläistä"- biisejä, mutta kyllä joukkoon mahtuu niitä helmiäkin. Aika hyvin meni Suomella, pidän kappaleesta, ja tuntuu, että Suomi sai nyt ansaitsemansa arvostuksen. Tosin kymppisakki jäi niin lähelle, vähän harmittaa! Armenia oli minun suurin suosikkini, sitten ehkä upea Italian neito. Conchita on ollut lähellä sydäntäni alusta asti, vaikkei biisi ollutkaan minulle aivan paras, mutta suon hänelle voiton, ja mukavaa vaihtelua taas viisuvoittajiin!

  Muutenkin näitä vastauksiasi oli kiva lukea! =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, lisää viisufaneja! Se on hienoa, että Suomikin pärjäsi hyvin, eikä aina olla siellä listan loppupäässä. :) Conchitalla oli hieno biisi ja Itävallan voitto toi tosiaan kivasti vaihtelua viisuvoittajiin.

   Mukavaa, että jaksoit lukea vastaukseni! :)

   Poista